dijous, de juliol 31, 2008

Els Jocs Antidemocràtics

El Jocs Olímpics d'enguany no constituiran només un esdeveniment esportiu, sinó tot un complot d'espionatge polític i tensions. Després dels conflictes violents del Tibet arriba la notícia que el COI acceptarà la censura d'informacions. El govern xinés vol extendre el control d'Internet per a les connexions de tots els periodistes i visitants que acudisquen a l'event, així com augmentar de manera desproporcionada el nombre de càmares que vigilen l'avorrida rutina dels vianants i turistes…

Xina multiplicarà el nombre de ciberpolicies i cossos de seguretat per tal que tot funcione dins dels seus estrets paràmetres mentals. El "Gran Hermano" es fa encara més gran i sembla que a ningú l'importe i que cap país se n'adone que aquesta és la realitat que milions de persones viuen a diari.
Podran els diferents governants seure a contemplar les competicions com si no passara res i no fer ni la més mínima crítica a un sistema hipòcrita i anticuat, que aplica un model pseudo-comunista per als pobres i el capitalisme més feroç allà on sobren els calers?
No obstant, segur que tots aquells que hi aniran -com el senyor George Bush, que diu que només es tracta d'esport- són els primers en plenar-se la boca amb democràcia i demagògies vàries!
No em sorprén, però què trist!!

Més info