dijous, de gener 08, 2009

ATUREM LA MASSACRE A GAZA


Si us plau, feu-ne difusió!

MANIFESTACIÓ: ATUREM LA MASSACRE A GAZA

BARCELONA: Dissabte 10 de gener a les 17h a Pl. Universitat
--------------------------------------------------------------------------------

MANIFEST: PROU DE COMPLICITAT AMB LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ

La Plataforma Aturem la Guerra i les associacions de suport a Palestina estem difonent un manifest en el que es demana el boicot, les sancions i les desinversions a l'estat d'Israel.
Concretament el departament de Vicepresidència i el d'Innovació, Universitats i Empresa estan fomentant les relacions comercials d'empreses catalanes amb Israel, i exigim que es suspenguin fins que no s'aturi la situació insostenible de massacre, genocidi i privació dels drets humans que està patint el poble palestí.

Per aquest motiu volem demanar a les organitzacions socials, culturals i polítques i a la comunitat investigadora, acadèmica i universitària el seu recolzament a aquest manifest. Et preguem que signis el manifest i que en facis difusió entre els membres de la comunitat i investigadora.

La recollida de signatures es fa enviant un e-mail a la següent adreça: manifest@palestina.cat. La persona signant ha d'indicar: NOM i COGNOMS, DNI, Associació/Organització; posició i universitat i departament o centre al que pertany.

Més informació a http://www.palestina.cat/