divendres, de gener 09, 2009

Johhny Balines y la Pluma Sagrada

Aquest vídeo és el trailer d'un curtmetratge realitzat pel Taller Prelaboral d'Inserció Social (TAPIS) de Benidorm. El mèrit és que tots els actors que hi apareixen presenten algun tipus de discapacitat, però malgrat tot han sabut donar la talla i actuar com les grans estreles.
Sens dubte es tracta d'un projecte que demostra, com diria Sara Ballines, que "tots som iguals" i podem arribar a fer les mateixes coses.
Enhorabona a tots els que han possible aquesta aventura i enhorabona pels premis, tan merescuts, que heu rebut.

Més informació a la web de Johnny Ballines.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Sandreta guapa! De tant en tant m'agrada entrar a llegir el que escrius, i aquesta volta he decidit robar-te el trailer de Jonnhy Balines. Es alucinant! Me vindrà molt be per a una xarrada d'integració que estic preparant per als joves de l'associació. Gràcies per les teues idees i les teues paraules. Ens vegem..
Oscar

Sandra Bravo ha dit...

Gràcies a tu!!! El trailer és absolutament genial i encara més tot el treball que es fa amb aquesta gent diàriament. Ja en parlarem en persona la pròxima vegada que ens veiem. Vindràs per ací? B7s

Unknown ha dit...

Val! Puje al master el segon cap de setmana de març (crec que és 13, 14 i 15). Ves miran-te l'agenda i me tens informat. Un bes xiqueta