dilluns, de febrer 23, 2004

No deixem que es burlen de nosaltres

George W. Bush i Tony Blair han sigut proposats de nou per al Nobel de la Pau. Crec que no s'han adonat que el Sants Inocents fa temps que van passar o tal volta estiguen jugant al món del revés. Tant se val. No podem permetre que donen a aquestos personatges un guardó en reconeixement de la seua defensa de la pau. La situació d’Irak o Afganistan, sense anar més lluny, no és precisament conseqüència d'un procés de democratització i pacificació.
Si Bush i Blair mereixen el Nobel de la Pau, no vull saber com és una persona que recolze les guerres. Tant paradoxal és aquesta proposta com la d’atacar una nació en nom de la pau internacional.
I on està Aznar? Ja posats, per què no hi és a la llista de candidats? El pringat del nostre president dóna suport a tot el que Bush plantege, però no se n’adona que només és el pallasso de torn. Serà per això que Trillo intenta agreujar la ja delicada situació entre Espanya i el Marroc, a vore si comencem a barallar-nos de veres i així a Aznar l’inclouen com a candidat a pacifista de l’any.

Animeu-vos a signar el manifest que s'ha redactat en contra d'aquesta broma de mal gust i evitem el desprestigi que suposarà a tots aquells que veritablement van rebre el Nobel de la Pau de manera coherent.



Cliqueu sobre la imatge per a accedir al manifest