divendres, d’abril 25, 2008

25 d'abril - La lluita per la identitat

Avui, 25 d'abril de 2008, és l'aniversari de la conquista borbònica del País Valencià després de la derrota a la batalla d'Almansa. Per això, any rere any, es conmemora per aquestes dates la lluita per la identitat, una identitat en la que, desgraciadament per als que hi creiem, cada vegada es creu menys.

Sorprenentment aquest any la celebració del 25 d'abril es farà a Alacant, però serà demà dissabte. A les 18,30 eixirà la manifestació des de les escales de l'I.E.S. San Jorge i a la nit haurà un macro concert de diversos grups a la platja del Postiguet.




Enguany es posarà especial èmfasi a les emissions de TV3 a la nostra terra, que van ser tancades gràcies a l'esforç del nostre etern govern pepero.

Per a tots aquells que no viuen a Alacant, segurament puguen informar-se a l'ajuntament de si tenen la opció d'un transport especial per a la ocasió. El que si és segur és que des de Castelló, València, Gandia i alguna altra ciutat, eixiran diversos autobusos organitzats per l'ACPV, Bloc Jove, la Federació Ramon Llull u altres associacions.

A tots aquells que cregueu en la nostra identitat, la nostra llengua, les nsotres arrels i la nostra història vos esperem demà dissabte a Alacant, per alçar la veu i fer-nos sentir d'una vegada!!